Wat wij doen is geen routineklus. Het is geen IKEA kast.
Er zijn kaders en richtlijnen voor de montage, maar je krijgt wel de vrijheid en het vertrouwen om daar je eigen invulling aan te geven.
Hoe zijn jullie bij MTA terecht gekomen?
Jordi: Ik heb de studie Metaal en Techniek afgerond, maar dit was toch niet helemaal mijn ding. Ik wilde meer diversiteit en een schone werkomgeving. Ik werkte voor een toeleverancier van MTA en kende het bedrijf dus al. De mogelijkheid tot een meeloopdag heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.
Revi: Ik zit nu in het 2e jaar van mijn opleiding Mechatronica. Ik vind mechatronica echt super interessant en wil hier nog veel meer over leren. Mijn schoonmoeder werkt bij MTA en is heel positief over de cultuur en de sfeer. Ik ben een keer gaan kijken en ze had gelijk. De sfeer is goed, de collega’s zijn gezellig, het werk is super divers en er is heel veel ruimte om nieuwe dingen te leren.
Wat maakt MTA zo interessant?
Jordi: We zijn een professionele organisatie, maar niet overdreven serieus. Iedereen werkt met plezier en hard. Er is tegelijkertijd ook ruimte om jezelf ergens in te verdiepen of om gewoon even een praatje te maken. Ik vind het leuk dat je zoveel verschillende dingen mag doen en jezelf continu blijft ontwikkelen.
Revi vult aan: “Je leert veel van de verschillende projecten, maar je krijgt ook de tijd en ruimte om te experimenteren in het Skillslab.
“Als BBL-er word je gezien als collega, er wordt echt in je geïnvesteerd. Je bent hier om te leren en die ruimte krijg je dus ook. We worden niet alleen ingezet op simpele klussen, maar draaien mee met de reguliere projecten.”